outscript.blogg.se

November

Allmänt gårdsliv, hästar, islandshäst Permalink0
Likasom rubriken avslöjar så har vi gått in i novermber och inledningen på denna månad bjuder verkligen på ett väder som förknippas med den. Regn, slask, lera och mulet väder. Idag har det regnat mer eller mindre hela dagen.
Men det är fredag och dagen inleddes med att jag fick godkänt på mitt PM med fint omdöme. Alla uppgifter på rektorsprogrammet är nu klara för i år, endast ett internat återstår. Nästa år går vi  in på tredje och sista året. Hur galet är inte det. 
Till kvällen tar vi och firar med lite gott vin.
(null)
 
Vi har även hunnit med att rida, bilden är dock inte från idag. Elvis har betydligt mer päls, vi hade betydligt mer kläder och regnet öste ner. Under en kort stund i förmiddags var det uppehåll och jag övertalade Elsa att vi skulle passa på att ta en uteritt. Medan vi gjorde iordning dem började det regna igen och det bara tilltog. På sträckan längs motorvägen kunde vi knappt se något framför oss och vi var blöta ända in på underkläderna när vi kom tillbaka.
Det känns i alla fall skönt att hästarna har sin lösdrift. De har hängt där större delen av dagen och Sally har nog endast lämnat lösdriften för att dricka vatten.
 
(null)
 
Under helgen hoppas jag på bättre väder. Någon av dagarna ska vi försöka ta oss till ridhuset och trimma lite. Elsa har lektion på onsdag så då är det bra att de har ridits igenom ordentligt innan.
Till top