outscript.blogg.se

Vårkänning

Allmänt Permalink0
Nu känns det iaf att våren kommit +9 och solen kunde iaf skymtas bakom molnen. Imorgon utlovar de en stor sol så de är vällan bara att hoppas på det.
Hade utsläpp imorse, vårens ankomst har ju oxå nackdelen att det blir ganska mjukt i backen och därtill riktigt lerigt om pållar trampar runt. Försökte undvika den värsta leran så gott det gick men när lillkillarna skulle ut tog minstingen ett varv i trav runt mig och så var mina byxor vackert brunprickiga. Fick bli en avtvättning när jag kom till jobbet så att den värsta skiten försvann.
Supertrött på jobbet idag, inte i huvudet utan mer i kroppen. Tänkte vila på lunchrasten men mådde jätteilla när jag låg på rygg och att ligga på sidan var bara att glömma. När jag sedan skulle resa mig upp fick jag värsta yrselattacken i kombination med illamående och kallsvettningar så det var bara att dimpa ner i soffan igen. Efter det var jag ännu tröttare resten av e m.
Kände mig bättre när jag kom hem iaf och stallsysslorna var inga problem. Red Farran till Biverud idag igen då Malin och hon skulle jobba bommar. Var lite spänd i början pga blåsten och övriga pållar på banan men ganska snart slappnade hon av och jobbade på fint. Bommarbetet fixade de galant, riktigt imponerad hur bra det går speciellt med tanke på att hon annars lätt taggar upp sig och blir spänd när det kommer fram ngt som liknar hinder. Riktigt roligt att se sin pålle från backen, nästan lika kul som att rida själv.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. MVC besök imorgon bitti, då får vi se hur mkt hon växt sedan sist, massor känns det som.

Kramar
Till top