outscript.blogg.se

Torsdag

Allmänt Permalink0
Egentligen dax att gå och lägga sig, har varit jättetrött hela dagen men nu när det äntligen är sovdax är jag inte alls lika trött längre. Johan, Elsa och vovvarna ligger redan i sängen.
Idag har jag inte gjort någonting, Elsa har maratonsovit och däremellan varit riktigt glad tillskillnad mot tidigare dagar denna vecka. Var ute och kollade till pållan en sväng och tog på henne regntäcket lägligt innan värsta störtskuren kom. Hon fick en liten vilodag idag, red dressyr med henne igår och hon var lite trött i början av passet. Jobbade ändå på bra och efter att ha galoppat en stund kom hon igång. Väldigt mjuk var hon iaf och lika fin i båda varven, alltid brukar det ju vara ngn sida som är lite stelare men igår känndes hon fullständigt liksidig. Blev mkt mjukgörande övningar med öppnor, slutor och skänkelvikning i trav och galopp samt förvänd galopp, fixade vi strålande =). Trodde jag skulle få samma hemska träningsvärk som efter dressyrpasset förra veckan men icke =D. Imorgon ska Malin rida henne sedan har de hoppning på lördag och så tar jag och joggar henne på söndag är planen.
En kul sak hände idag iaf, Johan var på tippen och skulle slänga lite grejs, då träffade han en bekant som delade förråd med en känd babybutik och de hade förrådsrensning. I förrådet hade de stallt ut två citysulkysar som varit visningsex och nu skulle slängas, trots att de var helt nya. Johan tog dem givetvis så nu har Elset både en röd och en svart när det är dax att börja åka med en sådan.

Nu ska jag sova lite

Go Natt
Till top