outscript.blogg.se

Måndag

Allmänt Permalink0

Regn, regn, regn. De är inte mycket annat nu. Det är tur att alla fönster är så fina nu i alla fall så det bli lite ljus i allt det mörka.
Elsa har inte varit att leka med idag kan jag säga, nästan så att jag får lov att kalla henne odräglig... Hon har endast sovit korta stunder och ganska snart efter att hon vaknat åtegått till att vara grinig och trött. Man blir lite mör efter en hel dag med en liten dam på det humöret. Nu sover hon i alla fall och jag hoppas hon fortsätter med det i åtminstone en timme till. Som tur är kommer Johan hem snart, då får han hjälpa till och underhålla henne. Hade planerat att rida idag men med tanke på vädret så skjuter jag upp det till imorgon istället. Hoppas verkligen att planerna med ett ridhus går i lås, vore inte så dumt att kunna vara opåverkad av vädret. Visserligen har vi ju bara någon kilometer till ridhuset men det är ju så mycket behändigare om det ligger på gården.
Ska åka till stallet hursomhelst och spola av Farrans ben samt lägga på henne ett tjockare täcke, det skulle ju bli kallare från och med imorgon. Hoppas att det medför bättre väder då oxå, kanske lite solsken.

Kramar

Till top