outscript.blogg.se

Long time no see

Allmänt Permalink0
Hej på er.
 
Kunde konstatera att det gått åtta månader sedan senaste blogginlägget och uppdateringarna här har minst sagt varit sporadiska de senaste åren. Men tanken är att det ska bli ändring på det nu. Vi har en massa spännande saker på gång och jag kommer berätta om dem allt eftersom. Jag vill dock dela med mig av vår resa och vad som händer på vår lilla gård framöver.
 
Den största och känslosammaste förändringen sedan sist är att Farina inte längre finns med oss. En solig vårvinterdag i mars somnade hon in i hagen omgiven av de som stod henne allra närmst. Trettio år hann hon bli och jag fick förmånen att äga henne i 17 av dessa år. De har varit en tuff omställning för oss alla, men vi är fast övertygade om att hon lever livet till fullo på andra sidan rengbågsbron tillsammans med alla de som gick före henne.
Farinas och min resa finns också väl bevarad i och med denna blogg, då den inledningsvis mestadels handlade om oss.
 
Kvar i stallet blev då Elvis och Sally. Till min stora glädje verkar det nu som att de kan gå tillsammans. I början klättrade Elvis på Sally och de har därav gått i skilda hagar de senaste tre åren. Men nu när det bara blev de två kvar valde jag att testa och se om det skulle gå bättre. Givetvis har de varit väl övervakade de första tillfällena, men nu går de ihop hela dagarna. Sally tokbrunstar och Elvis kunde inte bry sig mindre. 
I mitten av april blir de dock tre igen. I lördags åkte vi och tittade på en ny liten islänning och det resulterade i att vi lade handpenning på honom. Nu står han kvar för några veckors inridning innan vi hämtar hem honom. Därefter följer några månaders sommarlov och sedan är planen att han ska iväg på ytterligare tillridning. Förhoppningsvis kommer de tre bilda en fin liten flock tillsammans.
 
På återseende
Till top