outscript.blogg.se

Long time no see

Allmänt Permalink0

Ja, det var ett tag sedan sist. Jag har så fullt upp med allt här i livet att uppdateringarna inte riktigt hinns med, inte på den här bloggen i alla fall. Men om ni inte hittat dit än så uppdaterar jag mer regelbundet på min andra blogg mywayoflife.myshowroom.se dock är det mer renodlat kring träningen.

Idag är det fredag, en efterlängtad sådan. Denna vecka har varit så sjukt stressig på jobbet och jag har inte riktigt kunnat koppla bort stressen efteråt. Bara jag tänker på det så skjuter pulsen i höjden, inte bra. Tur att jag har träningen som hjälper mig att koppla av och varva ner. Men jag måste försöka rodda i det och få ordning på de saker som är möjliga att förändra för annars kommer det inte funka så länge till.

Bortsett från den anledningen så ser jag fram emot helgen lite extra. Johan fyller år så på lördag kommer släkten hit och firar honom. Igår hade vi dessutom bröllopsdag så det är mkt firande just nu. Men då vi båda går på diet så blev det inga större utsvävningar, en kopp kaffe ihop fick räcka. Fick även en fin present i form av ett hantelset av betydligt bättre kvalité än de jag hade sedan tidigare. Johan känner sin fru...

Jag hade nästintill gett upp gällande present till honom men så plötsligt kom jag på det. Han har länge pratat om att det vore kul att få siffror på vad som är fett, muskelvikt osv i kroppen och så har vår gamla hederliga våg fått spunk, så det fick bli en våg som mäter en massa spännande saker i kroppen.

Ska bli spännande att se hur pass tillförlitliga dessa är efter nästa formcheck. Valde den som fått bäst i test så resultaten ska förhoppningsvis vara rimliga. Dessutom är det ju kul att kunna jämföra processen, även om siffrorna kanske inte helt stämmer överens med vekligheten.

Där har ni en liten uppdatering om läget. Hoppas ni får en fin dag!

Till top