outscript.blogg.se

Vabbpaus i vardagen

Allmänt Permalink0
Hallå där. Det var ett tag sedan sist, eller hur. Jag skyller på vardagen och att jag helt enkelt delvis prioriterat bort sociala medier. Här och nu med omgivningen blir så mycket viktigare när schemat är fullspäckat. Men idag är det vabb som gäller vilket innebär att jag har tid att titta in här och skriva några rader och uppdatera er på vad som hänt sedan sist.
 
Först och främst har vi lyckats fått rätsida på vårt aningens fullspäckade schema under veckorna. De senaste helgerna har inte skiljt sig mycket från veckorna så det har krävts noggrann planering för att få ihop allt. Men efter en lite chockartad första vecka med jobb, familj, barnens aktiviteter, ridning och träning så fann vi balansen. För mig är det otroligt viktigt att var sak har sin tid och att schemat hålls någorlunda för att stressen inte ska krypa på. Jag trivs med att ha fullt upp, men börjar jag stressa blir det motsatt effekt. Då försvinner glädjen i allt och det försvandlas istället till en massa måsten.
Hursomhelst, vardagarna har rullat på med arbete, skola, förskola, träning, ridskola, friidrott, hushållssysslor osv. Förra helgen så var Johan borta med jobbet så jag och barnen passade på att ta en dag där vi bara kunde ta det lugnt. Dagen efter åkte vi till Lundsbrunn där jag träffade Sabina på Perfect Fit Bikini, som ni säkert förstår handlade mötet om att beställa min tävlingsbikini. Åkte därifrån med en känsla av att jag kommer bli väldigt nöjd med min bikini. Passade även på att köpa mina skor så att jag hinner vänja mig med dem innan tävlingen. 12cm klack kräver lite övning...
Efter träffen med Sabina åkte vi till Skara sommarland och hade en kanonmysig dag gela familjen. Elsa skulle givetvis åka samtliga karuseller och då hennes pappa är extremt åksjuk så fick jag snällt ställa upp och åka med henne. Många nära döden upplevelser blev det, men Elsa var nöjd.
 
Den här helgen har jag varit på teamträff både lördag och söndag. Föreläsningar blandades med poseringsträning och vanlig träning och jag har fått så många nya insikter och kunskap under dessa dagar. Bara en sån sak som att spraytanningen sker naken... Som grädde på moset så är det ju mitt team som håller i spraytanningen så anonym kommer jag inte vara heller - vad har jag gett mig in på..! Men bortsett från den insikten så är resterande av mer positiv karaktär. Små detaljer i träningen som kommer ge mig än bättre resultat, känsla och förståelse för hur jag ska posera och framförallt än mer motivation. Det enda negativa med helgen var att jag strax innan drog på mig en envis förkylning och fick kämpa med sprängande huvudvärk och tryckande bihålor.
 
Halva Team Ironsport.
 
Det delade jag sedan med mig av till barnen, därav dagens vabbande. För egen del känns förkylningen bättre idag och kroppen är pigg, bortsett från en grym träningsvärk i rumpa, vader, rygg och axlar.
 
Sådär, nu är ni uppdaterade på de senaste veckornas händelser. Eller förresten, måste ju dela med mig av Johans lilla fritidsprojekt dessa veckor.
Min favvoplats har nu blivit inglasad och kan tituleras som punchveranda. Efter att bilden togs har den nedre delen brädats för och nu saknas endast pardörren. Ovanstående syn möttes jag av när jag kom hem, trött och sliten i lördags kväll. Fick mig en rykande färsk kopp kaffe och blev beordrad att slå mig ner i soffan. Sedan serverades jag en trerätters middag med avslutande ostbricka och rökta räkor. Vilken man jag har, han är fasen one of a kind och expert på att läsa av exakt vad jag behöver. Hade dock vissa problem med att hålla in magen under söndagens poseringsträning, men det var det värt...
 
Till top