outscript.blogg.se

En strålande lördag

Allmänt Permalink3
Sitter här och skriver bäst det går, med en Elsa på ena armen blir det pekfingervalsen med den andra. Vi hade det jättemysigt med kusinen + föräldrar igår, men herregud vad stor hon blev helt plötsligt. Träffade ju dem förra veckan och då förundrades vi över hur liten hon var men jämfört med Elsa var hon "jättestor". Vad mycket som händer på bara en månad.


Kvällen bestod mestadels om bebisprat ;-), amning och ngn stans däremellan klämde vi in lite mat oxå. Johnny och Mikaela hade tagit med sig brie ost och grönmögelost till efterrätt - så gott!

När vi skulle äta hämtade jag Elsas babysitter och funderade lite på varför det var så mkt hunshår på den, senare under kvällen fick vi svaret.




Eftersom gårdagen innehöll ganska mkt aktiviteter för lilltjejen så sov hon mestadels hela tiden. Till natten hade jag däremot en superpigg bebis utan minsta tanke på att sova. Däremot var det jättemysigt att bara ligga och fuskamma och mysa, vid tretiden började jag bli smått frustrerad över att fungera som "surrogatnapp" och efter att ha somnat till flertalet ggr blidde det introduktion av nappen, ngt som visade sig vara en riktig höjdare.
Vid femtiden slog hon dock ihop sina blå och sov sedan fram till nio själv var jag redan halvt medvetslös och sov som en liten gris jag med.



Det är ganska mysigt att samsova med pappa på morgonen oxå


Om en liten stund ska vi gå på promenad med Johnny och Mikaela, tänkte gå förbi Himlagård och titta lite, var länge sedan man var där.

För er som är sugna på att komma och hälsa på så är det fritt fram! I eftermiddag/kväll är vi upptagna men annars är det bara att ni hör av er och kommer över på en fika.

Kramar
Till top