outscript.blogg.se

Valborg

Allmänt Permalink3
Äntligen långhelg, lika seg i slutet av den här veckan som förra, börjar bli dax att ge sig med jobbandet nu. Är ju bara nästa vecka kvar, varav torsdag och fredag är kortdagar, så snart får jag vila och sova. Kan behövas med tanke på hur pigga Johnny och Mikaela verkade igår när vi var och hälsade på dem, bebislivet innebär inga sovmorgnar direkt. Iaf inte till en början. Elma var iaf supersöt även om hon för tillfället inte var riktigt nöjd med tillvaron, gav dem bodyn från Lip Fish som vi handlat tidigare, har visat foto på den här utan att skriva vem den var till. Iaf den limegröna med fåret på. Var på Saker och Sockor och handlade skötväskan från Crescent samt regnskyddet och myggnätet som äntligen kommit och vi var då bara tvugna att handla en likadan klänning från Lip Fish som vi köpt till Elsa, fast en turkos med en chihuahua på + ett par pyttesmå strumpor, så det fick hon oxå.
Öppnade idag så jag fick gå upp klockan fem, var iaf redan vaken så det spelade ingen större roll då. Har haft lite molvärk från och till inatt vilket gjort att jag sovit rätt dåligt. Efter lunch tog det ut sin rätt men hade då som tur var inte särskilt lång stund kvar att jobba. Efter jobbet körde jag Farran till Biverud för ett dressyrpass med Malin, gick jättebra som vanligt och det är riktigt trevligt att sitta och titta på hur snyggt pållan rör sig =). Imorgon ska de rida ut, blir härligt för gumsan att komma ut en sväng.
Hämtade upp Johan på väg tebax till stallet eftersom vi skulle ta med hö hem till fåren, sista lasset för den här säsongen - snart dax för bete. De går redan och tjuvbetar lite, vi kunde inte motstå killarna när de stod med nosarna genom staketet och tittade ut i beteshagen samtidigt som de bräkte lesset. Får vara där i några timmar nu ikväll och mysa lite. Efter att vi lassat in höet åkte vi till affären och handlade lite samt hämtade ut exemtäcket som kommit, strl 165 så nu ska det vällan passa. Träffade en gammal bekant som inte visste att jag var gravid och fick en så trevlig kommentar - "för att ha om tre veckor ser du ju riktigt välbevarad ut" , tar det som en komplimang.

Nu ska jag göra Nicko sällskap i sängen, annars är risken att jag inte orkar hålla mig vaken till sju ens...


Kram
Till top