outscript.blogg.se

It's my day today

Allmänt Permalink0
Födelsedag med andra ord...
Fick först ett fint paket av Johan. Eller om vi ska vara ärliga så var det en påse från Fitnessbutiken, men med desto finare innehåll.

Tapered Sweatpants och tre par kneesocks från Better Bodies. Av Elsa fick jag ett armband som hon gjort och några fina teckningar. Noa kom med en teckning han också och utbrast glatt; "grattis mamma, du ska åka till Daidalos". Yey, precis vad jag önskade mig. Som om det inte vore nog med labyrint och Daidalosfeber på jobbet, det är samma sak här hemma. 

Elsa fick magsjuka inatt så idag har jag vabbat och kommer göra så resten av veckan också. Så jag passade på att ta tillfället i akt och plugga lite. Eftersom jag redan förberett för kommande veckors uppgifter så drog jag igång med mitt examinationsarbete. Jag hade sedan innan strukturerat upp vilket innehåll jag skulle ha var och nu kunde jag fylla upp med stoff från olika texter. Jag ser redan nu att den kommer blir alldeles för lång. Men det är bättre att sortera ut innehållet i efterhand och välja ut det som bäst relaterat till mitt syfte och min frågeställning.

Riktigt skönt att kunna förena vabbandet med pluggandet. Känslan denna vecka skiljer sig monumentalt mot den jag hade förra veckan. Det här är så roligt, än så länge... ;)
Till top