outscript.blogg.se

Lördag den 29:e Augusti

Allmänt Permalink0
Trött imorse, Elset år tre gånger under natten *pust*, har vart sånhär sedan vaccinationen. Undra om det kan ha ngt samband? Johan gick iaf upp med henne så att jag skulle få lite sovmrogon, men Elsa hade helt andra planer och gallskrek tills Johan gick upp med henne till mig igen. Bara att gå upp med andra ord. Åt frukost och sen åkte jag till stallet, blidde ett dresyrpass på banan idag. På väg dit såg jag att de hade auktion i Vivans hus så då blidde planerna för eftermiddagen klara. Dressyrpasset gick bra och Farran var mjuk och framåt, lite väl framåt emellanåt så vi fick jobba lite xtra emd halvhalterna. Men hellre det än tvärtom. På hemvägen var det bilar precis överallt pga auktionen så alla mötesplatser användes som parkeringsplatser, inte helt kul när man kommer med transporten och får möte av en sisådär tio bilar. Men de fick backa och åka ut på gärden så att vi kom förbi. När vi kom tebax till stallet hade nya pållen Esset kommit, Farran gjorde stora ögon när hon kom in i stallet men sen var det inget mer med det, likså när vi släppte ut dem i hagen - då gick de bara och betade på varsin kant. Vet inte hur det gick sen när Censur kom tebax från ridturen men har inte hört ngt så det gick nog bra.
När jag kom hem igen blidde det auktion, hittade en helt underbar säng till Elsa.

Det fanns två så Johnny och Mikaela bjöd på en till Elma oxå. Var med upp till fyra tusen sen gav vi oss, slutsumman hamnade på 5700:-. Skit oxå, fatta vilken drömsäng för en liten tjej, men, men.
Nu ska vi fixa lite soppa till lunch, sen blir det mysmiddag ikväll istället. Vi var så mätta igår efter McDonalds så det blidde inget då.

Till top