outscript.blogg.se

Lördag

Allmänt Permalink0
Idag är det jag och barnen all day long, mysigt. Lyckades tajma Noas f.m sovning med stallfix så att allt är klart ikväll när de ska in. En av våra bekanta kom dock på den mindre brighta idén att parkera bilen precis vid hagöppningen så det kommer bli aningens meckigt att trassla sig förbi där med hästarna sen. Bilen hämtas inte förrens imorgon och dess förare är nog inte i skick att flytta den idag...

Hade det riktigt mysigt i Fjugesta igår. Noa kom på att han var hungrig lagom när vi kom till marknaden. Bara att sätta sig på en bänk och börja amma, tur att jag hade en stor filt med mig... Medan jag satt där öppnade sig himlen så när Noa var klar liknade jag en dränkt katt... Pga regnet packade de flesta knallar ihop så det blev inte mer marknad än så. Elsa hann dock med att åka karuseller och så fick Elsa och Noa varsin likadan mössa. Så fina, röda med vita stjärnor. På tal om fint. Noa fick paket från mina föräldrars tidigare grannar - en onepiece. Den där fina blåa o röda med stjärnor från Kappahl :).

Nu ska vi ta och gå över till Elsa o Noas farmor o farfar. De är barnvakt till kusin Elma så det blir en e.m med mycket bus o lek.

Tog en massa fina bilder på barnen igår. De kommer troligtvis imorgon, om jag hinner...
Till top