outscript.blogg.se

Lördag eftermiddag

Allmänt Permalink0

Var iväg och klippte pållan idag istället. Ska till Arbogabadet imorgon fm och då är det skönt att veta att klippningen är klar så slipper jag stressa för att hinna med det medans det är ljust. Blidde rätt nöjd, får se om jag är lika nöjd ute i dagsljus. Har lite fintrimmning kvar med lilla trimmern innan hon kan ses som helt färdig med grovklippningen är iaf fixad. Världens coolaste häst är hon verkligen, klippte hela vägen upp till öronen och hon rörde inte en min =). Duktiga Farran!
När jag kom hem blev det en dusch för att få bort alla hår som verkligen fanns överallt och därefter åkte vi upp till samhället för att handla och tända ljus på gravar. När vi skulle betala visade det sig dock att varken jag eller Johan hade plånböckerna med oss - pinsamt... Bara att åka hem och hämta.
Efter det kom mamma och pappa och tog en fika och nu försöker vi få lilltjejan att somna då hon är skapligt övertrött. Vill att hon sover någon timma nu annars kommer hon somna supertidigt ikväll = supertidig morgon imorgon.

Till top