outscript.blogg.se

Onsdag

Allmänt Permalink0
Vet inte vart måndagen och tisdagen tog vägen egentligen. Ett barn på jobbet frågade vilken dag det var och jag svarade tisdag, men kom sen på att det faktiskt är onsdag.

Efter jobbet åkte vi och införskaffade en efterlängtad torktumlare. Vi har pratat om att köpa en sedan vi flyttade till huset, vilket är några år sedan nu. Men av någon anledning har det aldrig blivit av. Nu när vi går mot höst igen och det börjar bli dags att torka tvätten inomhus igen kännde dock både jag och Johan att det var hög tid att köpa en. En annan stor fördel är ju att alla hundhår försvinner. Jag älskar ju svarta kläder men det är ingen bra kombination med de vita russelhåren, men nu är det problemet väck.

När vi kom hem igen åkte jag och Elsa till stallet. Hade insläpp idag och sen hade jag redan imorse lovat Elsa att hon skulle få åka till sin Sally, Min medryttare red Farran idag, som f.ö var fin i benet igen efter en dag, så jag och Elsa passade på att rykta Sally ordentligt. Något hon verkligen uppskattade.

Medan vi var där jobbade Johan vidare med stallet. Nu är båda boxarna klara och likaså stalldörren. Det börjar bli dags att fixa hagarna..!

Kvällen avslutades med bakning. Ansvarar för torsdagsfikat på jobbet imorgon så det var bara att sätta igång. Hade stora planer på att göra cupcakes men tiden räckte inte till så det fick bli kladdkakemuffins istället. De är ju ändå inte själva huvudpunkten, den utgörs istället av snickerskakor. Chokladtema på fikat med andra ord...

Nu ska jag joina Johan i soffan en stund sen blir det sängen - TRÖTT!
Till top