outscript.blogg.se

Fredag

Allmänt Permalink1
Läste tidningen imorse och det verkar som att värmen ska hålla i sig och tom öka till nästa vecka, även om 30 grader känns i varmaste laget. Runt 25 är mer lagom, men varför klaga. Hellre 30+ än 15+ som vi hade fram till denna vecka. Tycker lite synd om de som ska tävla i helgen bara, det kommer bli varmt! Men vi håller tummarna för att det går lika bra för laget denna gång.
Gick upp vid sju idag och fixade frukost, sen spenderade vi någon timma framför tv:n innan Elsa somnade och vi gosade ner oss i soffan och sov lite. Vaknade av att ngt kröp på halsen, antog att det var den sedvanliag flugan och viftade bort den, krypandet fortsatte dock och till min förskräckelse upptäckte jag att det var en fästing. Viftade bort den smått panikslagen och rusade sedan ut i badrummet för en koll av Elsa och sedan en dusch för mig, dammsög sedan soffan så jag hoppas eländet åkte med in till dammråttorna. Törs dock inte sitta mer i soffan idag, måste ha följt med ngn av hundarna in och sedan hoppat av i soffan för att hitta ngt mumisgare att suga på *yack*. Placerade sedan Elsa i bärsjalen och packade de kläder vi ska ha med oss inför premiärturen med husvagnen. Behös iofs inte så mkt, men Elsa har ju förmågan att få göra ett par klädbyten under en dag så till henne behös en del. Är ju ändå rätt bra med tanke på hennes klädförråd, på så vis hinner hon ju använda kläderna mer än en gång innan hon växer ur dem. Får snart rensa ur strl 50 ur byrån och packa ner dem till ngn annan gång, känns lite vemodigt faktiskt - usch vad fort de växer. Märker av att hon blivit större när hon sitter i sjalen oxå, tidigare låg hon invirad med huvud och allt men nu vill hon vara med och se så då får huvudet minsann inte gömmas,  problemet är dock att hon inte är riktigt stadig i nacken än men det verkar inte bekomma henne.
Nu på förmiddagen kommer Kierecks och hälsar på, ska bli trevligt. Sen ska jag och Elsa in och möta upp Johan när han slutar för att hämta hem husvagnen. När den väl är hemma blir det lite snabb städning av den och sedan packning, därefter bär det av till Fjugesta för uppvakting av pappsen och en sväng på lillmarken. Längtar efter att träffa familjen igen, blir ju inte tillräckligt ofta känns det som men ni bor ju för långt bort jue...

Kramar
Till top