outscript.blogg.se

Lördag

Allmänt Permalink0
Hela familjen tog sovmorgon imorse så idag vaknade jag riktigt utvilad. Eftersom hästar och hundar väntade på att få komma ut så kunde jag dock inte ligga kvar i sängen lika länge som resten av familjen.
När jag var ute och fixade med det kunde jag konstatera att idag fick det bli frukost på altanen. Så mysigt och Elsa och Noa uppskattade att kunna gå ut och leka direkt när de var klara.
 
Efter frukosten blev det ett dressyrpass för mig och Farran och innan det hann jag även med att longera Sally. När vi kom till banan var där en mindre folksamling då de hade hinderfixardag. Spänd häst och spänd ryttare... ;) Usch, när hon blir spänd och tittig är det förbaskat svårt att sitta ner ordentligt i traven och komma till bra ridning. En bit in i passet började hon dock slappna av och vi fick till känslan, då kan jag istället dra fördel av att hon är lite tittig eftersom hon bjuder mycket mer än annars.
Nästa helg är det tvådagars dressyrträning, det lutar åt att vi är med då. Perfekt att få en rejäl genomkörare två dagar i rad.
 
Nu ska det förberedas mat och sen hoppas jag på uppehåll under eftermiddagen så att jag kan måla mitt nya matsalsbord. Annars lutar det åt en löptur istället, eller både och!?
Till top