outscript.blogg.se

Shopping och bilhatande barn...

Allmänt Permalink0
Eftersom min ring hade kommit blev det en tripp till Marieberg för att hämta den. Passade även på att strosa runt i lite butiker när vi ändå var där.

Elsa har botaniserat bland alla smycken varje gång vi varit inne på guldfynd och idag var inget undantag. Hon försvann bort till blingbling rasslet så fort vi kom dit. Johan tyckte att hon kunde få välja sig ett smycke och oj som hon valde. Tillsist fastnade hon för ett halsband med en blingad katt på. Till hennes stora lycka fick man även ett gosedjur till just det smycket. Det var en väldigt stolt Elsa som knatade ut ur butiken med en ekorre i sin påse.

Medan jag kollade runt i inredningsbutikerna gick Johan och barnen till McDonalds. Skönt att kunna gå och kolla i lugn och ro. Blev lite inhandlat på cervera och sen avslutade vi med att köpa en ny kaffebryggare på Claes Olsson. Billigast möjliga då de max överlever ett halvår med vårt kalkrika vatten.
Förutom att den gamla kalkade ihop på en vecka så läckte termoskannan och inte höll den varmt häller.

På hemvägen fick vi lyssna till Noas allt annat än ljuva stämma. Han förkunnar verkligen sin åsikt om bilåkning. Usch, det gör riktigt ont i mammahjärtat när han blir så förtvivlad. Men vad ska man göra, han måste ju sitta där.

När vi kom hem igen monterade Johan dit trappstegsmattorna. Det blev så fint? Har inte hunnit ta någon bild så jag får återkomma med det när tid finnes.

Nu är det Greys och sen väntar sängen.
Till top