outscript.blogg.se

Fredag

Allmänt Permalink0
Så var den här igen, den efterlängtade helgen! Inte för att veckan varit särskilt ansträngande, jag har ju bara jobbat två dagar. Eller en och en halv eftersom jag bara arbetar fem timmar på fredagar.
Idag när jag slutade så åkte vi iväg till XXL. Kompressionstights skulle inhandlas, närmre bestämt 2XU. För er oinsatta så är det kompressionsklädernas rolls royce. Hursomhelst så köpte ju jag och Johan oss varsitt par kompressionsstrumpor för ett tag sedan. Johan har varit supernöjd med sina och inte haft ont i benhinnnorna en enda gång sedan han började springa med dem. Sen glömde han dem en dag och fick ont direkt. I onsdags testade jag mina och wow, de var verkligen helt suveräna. Backarna som annars lämnar en rätt mör när man väl kommit upp var inga problem. Inte minsta känning av mjölksyra och det brukar jag få. Av den anledningen började jag och Johan läsa in oss på vilka tights vi skulle köpa och vilket märke som gällde. Ganska snart blev det uppenbart att 2XU var det ledande märket som dessutom fick bäst i testerna. XXL visade sig ha dem till kampanjpris, nästan 50% rabatt. Så idag när vi åkte hade jag beslutad mig för att köpa två par. Ett par vanliga och ett par termo nu inför vintern. 
Men när vi kom dit visade sig priserna inte alls stämma med de vi såg på nätet. Då visade det sig att priserna på nätet ändrade sig då de garanterade lägsta pris och när vi kollade så hade mycket riktigt priset höjts. Men när vi ändå var där så passade vi på att prova ut rätt storlek för att kunna slå till nästa gång de blev billigare på nätet.
Ute i bilen kollade jag sportsdirect och de levererade som vanligt, där var de nämligen ännu billigare. Så nu är två par kompressionstights på väg hem :) Dessutom till en "hutlös" fraktkostnad på hela 10:-.
 
Lite segt var det sedan att ge sig ut och springa. Jag hade ju sett fram emot att göra det i nya kläder. Men, men iväg kom jag. Idag hade jag dock behövt termotights för jisses vad jag frös om låren och nästan hemma fick jag krampkänning i min gamla skada på baksidan av låret. Sista 500 m haltade jag mig fram, för skam den som ger sig.
Sedan blev det lite styrka och kort vila innan det var dags för ett ridpass på Farina.
 
Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad med ett glas rött - because I´m worth it!
 
Vi har ändrat om lite i vårt "finrum" på nedervåningen. Johans farmor har flyttat in på hemmet och vi fick ärva lite av henne. Bland annat denna fina sittgrupp samt kristallkronan. 

I badrummet har vi också en persiskinspirerad ryamatta som bara blev så fin där, Bild på den kommer en annan dag.
Till top