outscript.blogg.se

Onsdag

Allmänt Permalink0
Sitter och lyssnar på Elsa som är med Johan på övervåningen. Tanken är att hon ska sova men hon låter på tok för pigg för det... Just nu ropar hon för fullt på Ina, gissar på att de snart kommer ner igen.
Idag har vi varit till Maxi och storhandlat, fick skjuta på det till idag eftersom Elsa är sjuk. Trodde det var bättre då hon inte hade feber på dagen men sen på eftermiddagen hade det kommit tillbaka igen. Blev påhoppad av en telefonförsäljare också när jag skulle ut från Maxi, jädrar vad jobbiga de är. Men eftersom jag skulle byta operatör till Telia eller Tele2 så tänkte jag höra vad de hade att erbjuda och shit vad han snackade. Försökte få mig att tro att just jag skulle få en massa specialerbjudanden, jo tjena. Tecknade i alla fall ett abbonemang hos tele2 och tog telefonen Sony Ericsson Vivas. När jag kom hem gick jag ut på deras sida för att kolla upp allt lite närmre och då visade det sig att telefonen var betydligt billigare om jag köpte direkt via dem på nätet. Kontaktade dem och fick det kontraktet upphävt och tecknade ett nytt istället. Snopet för försäljaren när han förlorat en kund sen... Men det kunde han gott ha...
När Johan kom hem åkte jag till stallet för att fixa med Farrans hö och ge henne sin soya. Blidde ingen ridning idag. Vill egentligen rida henne dagen efter hoppträning men eftersom jag ska rida dressyrlektion på fredag så behövde hon en vilodag och Jenny rider ju henne imorgon. Men de rör sig ju i hagen så det spelar nog ingen större roll egentligen.
Var ju premiär ute igår på hoppningen och det gick mycket bra. Farran var toktaggad, lite kontrast till hur seg hon varit de senaste veckorna så ibörjan gick det lite väl fort ibland. Men sen gick det bättre även om jag fick kämpa med att få in fler galoppsprång i de relaterade linjerna. Fick hoppa två relaterade i följd med 5 och sen sex galoppsprång. Första linjen gick bra men sen var det knivigare att få in sex till det andra och när vi vända på det blev det fyra på slutet istället för fem. Men men hoppningen fungerade i alla fall och avslutande banan gick också bra, härligt när hon är sådär taggad.
Nu är maten klar och det har tystnat där uppe så kanske kan vi få äta i lite lugn och ro. Hon brukar inte somna så här tidigt men hon var så pigg nu på eftermiddagen och hoppade över sin sena sovning så nu var hon bra trött. Är så konstigt när vi sitter ensamma i soffan eftersom man är så van att ha henne där även om hon sover. Men samtidigt är det ju skönt att få vara lite själva.

Nepps, dax för mat.
Till top