outscript.blogg.se

Valborgsmässafton

Allmänt Permalink0
Jaha så var det Valborg idag och första maj imorgon. Våren är iaf verkligen här och noterde nyss att björkarna slagit ut - härlugt. Allt ser lixom så mycket finare ut nu än tidigare när det bara var grått och trist. Hade ett mindre trevligt möre med föräldrar imorse, kul, kul... Ja det är inte lätt med kulturkrockar. Har kännt mig lätt stressad hela dagen, har vart så mkt som ska göras innan vi åker imorgon. Började en timma tidigare idag för att vara emd på mötet + att jag stängde så det blidde en lååååång dag. Åkte och handlade mat + alkoholhaltiga drycker på lunchen och jag var inte direkt ensam så jag vet inte om jag fick med mig det jag skulle. Eftermiddagen var sedan bara sååå seeeeeg + att jag hade två minisar kvar i ca en timma, har lixom vant mig av med hur intensiva de kan vara. Överallt hela tiden och konstant ngt farligt i munnen, gah var helt slut efteråt. Nu ere iaf kväll och det återstår bara att packa in i bilen så kan vi åka imorgon. Om ett dygn är vi i Västervik och gör absolut ingenting mer än att kopplar av - förhoppningsvis. Köpte ett vin idag, Podium, som jag provsmakar just nu - ett riktigt kanonvin!! Vem vet, kanske blir man kanon av det oxå... *s*.

Hundarna ska givetvis oxå följa med imorgon. Nicko höll dock på att få stanna hemma den odågan... Johan, min lilla älskling hade köpte en Marabou Daim åt mig så igår bänkade jag mig i soffan med "Nattrond" och planerade att glufsa i mig godbiten, fick dock ett litet ärende till övervåningen och sedan var det kört. Det "lilla äcklet" hade helt sonika knyckt chokladkakan och satt i sig det mesta, resterande bit satt ihop med pappret i slemmiga dregeltrådar så det var inte direkt aptitretande. I det ögonblicket var han mer än billig, det värsta var oxå att han var så in i bängen nöjd med sig själv, Hur mycket jag än gormade på honom så studsade han runt i sitt eget lilla lyckorus helt salig över sin bedrift... Ja, det sägs ju att man blir lycklig av choklad och så var fallet.

Farre är i högform, red ett trevligt om än ngt svettigt dressyrpass i måndags. Ribban höjdes ngt så det blidde både högre form samt snävare volter *pust* men hon gjorde det bra. Tömkörde henne igår, skippade hjälptyglar helt och det gick mkt bättre, mer lyhörd samt att hon använde rumpa och rygg mer. Idag hoppade vi, skritten kändes så seg att jag kanppt trodde hon skulle trava men ack så fel jag hade - var sånt jädra tryck i tjejen. Tog i som attan redan över första hindret oxå och hoppade guld. Det märktes verkligen hur taggad hon var och hur kul hon hade. Benita satt och kollade på, kul att ngn kollar när det går bra!!! Var bara så härligt att känna viljan hos gums samt hur jäkla bra det blir när jag vågar hänga med i hennes avsprång när de kommer lite utifrån. Nöjd, nöjd. Imorgon ska jag till stallet tidigt för att hinna rida en sväng innan vi åker, Sedan blir det vila två dagar om inte Petra tar med henne ut en sväng och så rider jag igen Söndag kväll.

Det var allt för nu - återkommer efter helgen, troligtvis på söndag.

Hare bra!
Till top